VIVIX

Untuk Dijual oleh Ida, 23-04-2014, dari Selangor

Huraian

Percuma!!!!.. Percuma keahlian apabila anda membeli 2 botol VIVIX. Bukan saja mendapat harga ahli tapi berbagai faedah yang ditawarkan.
Pasti tertanya2 apakah itu vivix. Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain.

Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat best? Vivix ia mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Tertanya pulak apa ke benda la resveratrol ni?? Resveratrol adalah:
? Antioksidan yang kuat,
? Anti-inflamasi
? Anti-kanser

Apa khasiat Vivix ?
Vivix merupakan tonik anti-penuaan . Juga sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, penyakit kardiovaskular, kanser, tekanan darah tinggi, kencing manis, terlebih berat badan n masalah kegemukan, nyanyuk, osteophorosis, penyakit2 mata spt katarak n glaukoma dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas. Pendek kata utk kesihatan overall la. Camna ok tak Vivix ini?? Apa lagi call la :
# 016 3571605
p/s jika kekangan dari segi harga boleh pm/whatsapp saya.


no_image

superb

Ida 0163571605

Webpage URL