Day Perfection Ailin

Untuk Dijual oleh Mira, 04-12-2014, dari Selangor

Huraian

Krim siang Day Perfection yang mengandungi ramuan herba Artemisia Capillaris ini kaya dengan kandungan vitamin C ini yang akan membekalkan nutrisi untuk kulit anda, di samping membantu membebaskan kulit wajah anda daripada masalah jeragat, jerawat, lingkaran di bawah mata serta mencerah dan menyeimbangkan tona kulit wajah anda.Dengan kandungan SPF30, krim Day Perfection juga akan melindungi kulit anda daripada sinaran ultraungu yang membahayakan kulit. Dengan penggunaan secara konsisten, anda mampu memiliki kulit yang bebas cela dan halus bak kulit seorang bayi.

CARA PENGGUNAAN

1.Guna 1 kali sehari, pada waktu pagi
2.Sapukan krim pada kulit
3.Boleh digunakan bersama Softly Toner

Sangat berkesan membantu proses pemutihan dengan memberi perlindungan optimum
SPF30, UV-A & UV, membekalkan nutrisi pada kulit sehingga menjadikan kulit
kelihatan cerah sekata, dan halus selembut kulit bayi..! Tinggalkan masalah kulit kusam,
jeragat degil, jerawat, gelang hitam bawah mata, pori-pori membesar, serta whitehead &
blackhead degil yang mengganggu penampilan anda.

**Penggunaan set lengkap kombinasi (Day Perfection + Night treatment + Facial Wash
+ Softly Toner) amat membantu mempercepatkan proses rawatan serta menggalakkan
pertumbuhan sel kulit baru.

KHASIAT

Membantu mencerahkan kulit wajah
Melindungi kulit dari sinaran ultraungu
Menyeimbangkan tona kulit wajah
Menghaluskan kulit
Membasmi cela seperti jerawat, jeragat, bintik hitam dan lingkaran hitam di bawah mata
Mengecilkan pori-pori
Menyerikan lagi kulit wajah


KANDUNGAN

Air: Air yang bebas dari pencemaran merupakan elemen yang penting untuk menyihatkan kulit. Air berperanan memelihara kelembapan, membantu mengurangkan jerawat, melambatkan proses penuaan, serta menyerikan lagi kulit.

Glycerin: Glycerine merupakan sebatian polyol yang berupaya mengekalkan kelembapan kulit. Ia juga berperanan mempercepatkan proses penyembuhan luka pada kulit serta mampu mengurangkan kesan lebam dan memperbaiki sel kulit.

Bunga Artemisia Capillaris: Herba yang turut dipanggil Oriental Wormwood ini mengandungi agen antibakteria, anti-radang, anti-kulat dan anti-mikrob. Ekstrak herba ini amat berkhasiat untuk merawat penyakit kulit seperti eczema dan penyakit kuning.

Vitamin C: Vitamin C merupakan sebatian yang penting untuk menyeri dan menyihatkan kulit. Ia mampu merawat jangkitan kuman pada faraj yang boleh mengakibatkan keputihan dan menghasilkan bau yang tidak enak. Vitamin C juga bertindak sebagai anti-oksida untuk mencegah penyakit selain mengurangkan kesan radikal bebas yang disebabkan oleh pendedahan terhadap bahan kimia yang merbahaya.

Potassium Sorbate: Potassium Sorbate merupakan sebatian sintetik yang bertindak meningkatkan jangka hayat sesebuah produk tanpa mengubah rasa, bau atau warna produk tersebut. Ia memelihara produk penjagaan kulit daripada pencemaran yang disebabkan oleh kulat dan membolehkan krim ini digunakan untuk tempoh yang lebih lama.

BERMINAT SMS/WASAP: 017-2854084
WEBSITE: www.zarabeauty.com.my


no_image

Zara Beauty Kosmetik

Mira 017-2854084

Webpage URL