Night Treatment Ailin

Untuk Dijual oleh Mira, 09-12-2014, dari Selangor

Huraian

Krim Ailin Night Treatment mengandungi bunga Artemisia Capillaris, Saffron, serta buah Avokado yang sangat berkesan untuk merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, lingkaran hitam bawah mata dan kulit yang kusam, selain bertanggungjawab membekalkan nutrisi, mencerah, melembap serta menganjalkan lagi kulit wajah anda agar ia sentiasa segar dan tampak berseri di siang hari. Lelaki terkadang malas pakai set lengkap, pakai facial cleanser sahaja pun boleh membantu mencerahkan kulit.

CARA PENGGUNAAN

1.Sapukan krim Night Treatment secara pusingan pada wajah dan leher
2.Gunakan pada waktu malam sebelum tidur
3.Anda digalakkan untuk menggunakan Night Treatment selepas mengaplikasi Softly Toner dari Ailin

KHASIAT

Menganjalkan kulit wajah
Mencerahkan kulit
Merawat, memperbaharui serta memelihara sel kulit
Mengatasi masalah kulit kusam, jeragat, jerawat, dan lingkaran hitam bawah mata
Meremajakan kulit


KANDUNGAN

Air: Air yang bebas dari pencemaran merupakan elemen yang penting untuk menyihatkan kulit. Air berperanan memelihara kelembapan, membantu mengurangkan jerawat, melambatkan proses penuaan, serta menyerikan lagi kulit.

Glycerin: Glycerin merupakan sebatian polyol yang berupaya mengekalkan kelembapan kulit. Ia juga berperanan mempercepatkan proses penyembuhan luka pada kulit serta mampu mengurangkan kesan lebam di samping memperbaiki dan memelihara sel kulit.

Bunga Artemisia Capillaris: Herba yang turut dipanggil Oriental Wormwood ini mengandungi agen anti-bakteria, anti-radang, anti-kulat dan anti-mikrob yang berfungsi mencegah sebarang serangan bakteria mahupun yang lain terhadap kulit. Ekstrak herba ini amat berkhasiat untuk merawat penyakit kulit seperti ekzema dan penyakit kuning.

Bunga Saffron: Turut dikenali sebagai Za?faran, bunga ini mempunyai 1001 khasiat untuk kesihatan tubuh serta kulit. Selain mengatasi masalah kulit seperti jerawat, ekstrak bunga ini berupaya melicin, menyeri, menghalus dan mencerahkan lagi kulit wajah di samping melambatkan penuaan kulit anda.

Hydrogenated Avocado Oil: Buah Avokado yang telah melalui proses hidrogenasi ini sebenarnya sarat dengan khasiat vitamin E yang berperanan memelihara, mencegah proses penuaan, melindungi kulit daripada sinaran ultraviolet, meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit, serta mempercepatkan proses penyembuhan luka. Buah Avokado juga mampu merangsang pembentukan kolagen yang merupakan kandungan protein dalam tisu penghubung, di samping mengatasi penuaan kulit, serta menyelesaikan masalah kulit seperti ekzema, dermatitis dan jerawat.

Symphoricarpos Albus Fruit: Juga dikenali dengan nama Snowberry, tumbuhan ini sering digunakan di Rusia sebagai losyen yang berperanan melembut dan menyamankan kulit.

Berminat sms/wasap: 017-2854084
Website: www.zarabeauty.com.my


no_image

Zara Beauty Kosmetik

Mira 017-2854084

Webpage URL