Jamu Rahsia Bidan Kampung

Untuk Dijual oleh Mira, 20-04-2015, dari Selangor

Huraian

Jamu Rahsia Bidan Kampung menghimpunkan ramuan asli turun-temurun seperti Manjakani, Kacip Fatimah dan Mas Cotek yang ternyata berkesan untuk menjana tenaga dan kesihatan dalaman kaum wanita.
Kandungan: 30 biji

Khasiat Jamu Rapat Sukma

Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
Mengetatkan otot faraj
Merangsang tenaga batin para isteri
Membantu menegangkan bahagian payudara
Membantu mengatasi masalah senggugut dan keputihan
Melancarkan kitaran haid
Membantu mengatasi masalah angin dalam badan
Kandungan Jamu Rapat Sukma

Hippocratea Indica: Tumbuhan ini berupaya mengatasi radang yang merupakan tindak balas sistem imunisasi kepada jangkitan atau gangguan akibat peningkatan sel darah putih. Ia juga mampu mencegah bakteria, di samping melancarkan sistem pencernaan, menstabilkan kadar kolestrol seterusnya membantu mengurangkan risiko penyakit jantung berikutan kewujudan sebatian kimia flavanoid, tannin, saponin dan alkaloid dalam tumbuhan ini.

Manjakani (Quercus Infectoria): Manjakani bersifat antioksidan yang bukan sahaja mampu menyingkirkan toksin dari tubuh badan, malah melambatkan proses penuaan sel serta menentang serangan kanser payudara dan rahim. Manjakani turut berupaya membasmi kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada bahagian intim wanita serta membantu mengatasi masalah keputihan, manakala sifatnya astringennya pula berperanan penting untuk mengecutkan tisu faraj.

Kacip Fatimah (Labisia Pumila): Kacip Fatimah merupakan herba tradisional yang terkenal dengan khasiatnya untuk kesihatan dalaman wanita. Ia mengandungi phytoestrogen yang berupaya mengetatkan otot faraj, mengatasi keletihan, keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil di samping membantu meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita. Di samping itu juga, ia turut berupaya memelihara sistem kardiovaskular yang terdiri daripada darah, saluran darah serta jantung seterusnya membantu meningkatkan lagi tahap kesihatan anda secara menyeluruh.

Keladi Murai (Tacca Integrifolia): Tumbuhan bunga yang turut dipanggil white batflower ini bukan sahaja dapat merawat masalah darah tinggi, kencing manis dan buah pinggang, malah turut bertindak mengatasi masalah kitaran haid yang tidak stabil.

Mas Cotek (Ficus Deltoidea): Mas Cotek sering digunakan dalam perubatan tradisional masyarakat Melayu untuk membantu mengatasi masalah sakit puan, mengecutkan rahim serta mengukuh dan mengembalikan rahim pada kedudukan asalnya. Ia turut berupaya merapatkan pintu rahim, meningkatkan keinginan seksual bagi pasangan suami isteri, di samping menyingkirkan toksin, mengawal tekanan darah, memelihara sistem saraf dan mengekalkan kehalusan kulit di sekitar faraj.

Cara Penggunaan Jamu Rapat Sukma

1. Ambil 1-2 biji Jamu Rapat Sukma pada waktu malam.

BERMINAT: SMS/WASAP 017-2854084 (MIRA)
ATAU LAYARI WEBSITE: www.zarabeauty.com.my


no_image

Zara Beauty Kosmetik

Mira 017-2854084

Webpage URL