Angel Pink Glowing Set Lyanaz Beautycare

Untuk Dijual oleh Mira, 12-10-2015, dari Negeri Sembilan

Huraian

Angel Pink Set yang lebih mendalami kulit seseorang untuk kelihatan bersih, bersinar dan licin tanpa berminyak dan juga mampu membekalkan Vit E serta Vit C pada kulit supaya kelihatan tidak kering sentiasa lembap dan licin dari parut-parut jerawat

ANGEL PINK GLOWING SET:-

Angel Pink Set yang lebih mendalami kulit seseorang untuk kelihatan bersih, bersinar dan licin tanpa berminyak dan juga mampu membekalkan Vit E serta Vit C pada kulit supaya kelihatan tidak kering sentiasa lembap dan licin dari parut-parut jerawat.

Set ini didatangi dengan

White Bubble Soap untuk membuang semua kotoran pada wajah seharian dengan datangnya habuk-habuk dan peluh, serta membekalkan kelembapan pada kulit serta mencerahkan, diperkaya dengan rose oil, apricot paste, serta serbuk mutiara emas 24K dan memberikan ketenangan release tention (Terapi Minda)

Retouch Day Cream pula sangat best kerana ianya dijadikan Cream untuk menghalang sinaran UV matahari dan ianya dijadikan sebagai bedak asas, bagi sesiapa yang tampil untuk Make Up bak kata senang Foundation 2 in 1.. Diperkaya dengan mineral water untuk kulit tidak berminyak dan tampak kemas tekstur di kulit wajah, serta 100% tidak melekit.

Sparkling Essence pula digunakan pada siang dan malam hari untuk menampakkan kulit sentiasa berkilat dan bersinar tanpa berminyak dan pertumbuhan jerawat dan menghilangkan jeragat ringan.. dan bintik-bintik hitam tekstur yang sangat wangi dan ringan. Dengan kilauan Blink-blink diamond pada sparkling Essence yang sangat halus apabila dipakai.

Angel Night Cream adalah sesuai untuk kegunaan malam hari bagi mengekalkan serum terjadinya minyak akan tetapi tampak glowing dan cerah. Membaiki tekstur kulit yang lekuk-lekuk akibat jerawat batu. Dan mampu memberikan kulit yang bersinar seperti terkena lampu bercahaya.

Angel Pink lebih fokuskan untuk kulit sentiasa kelihatan Bersinar, Cerah Seperti Cermin.. Dan juga kulit akan kelihatan sentiasa seperti berhias? (Skin+Make UP Treatment)

Harga : RM69
Postage : RM7 SM RM11 SS
Sms/Whatsapp : 017-285 4084 - Mira
Website: www.zarabeauty.com.my

Note: NO COD Service


no_image

Zara Beauty Kosmetik

Mira 017-2854084

Webpage URL