V-Sireh Jus Premium Wanita

Untuk Dijual oleh Mira, 06-11-2015, dari Negeri Sembilan

Huraian

V Sireh dicipta untuk kesihatan menyeluruh dan keanggunan wanita sejati. Di rumus khas oleh mereka yang arif tentang keperluan seorang wanita. Hanya Jauhari yang mengenal manikam. Tidak syak lagi, inilah sesuatu yang selama ini diimpikan oleh setiap wanita.

Produk yang mesti dimiliki minuman bernutrisi tinggi, sangat baik untuk remaja dan wanita terutamanya bagi yang telah berumah tangga. V Sireh mampu meningkatkan kesihatan dalaman wanita dan paling utama ia sangat berkesan untuk membina keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga.

V Sireh adalah minuman berfungsi mewah untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagiaan hidup alam rumah tangga. Dikomposisikan dengan bahan-bahan semulajadi mewah yang telah lama dibuktikan keberkesanannya dalam kaedah rawatan di alam Melayu.
1. Sireh
2. Madu asli
3. Akar serapat
4. Kacip fatimah
5. Kurma
6. Manjakani
7. Temulawak
8. Jarum mas
9. Herba-herba terpilih


MEKANISME V-SIREH JUS PREMIUM WANITA:
BINA DARI DALAM DIRI wanita untuk faedah wanita (isteri) dan suami. V sireh yang kaya dengan protein, serat, karbohidrat dan vitamin A, B, C, D dan E sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina system rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan kelamin (suami dan isteri)


KEISTIMEWAAN V-SIREH JUS PREMIUM WANITA:
-Membantu masalah keputihan yang sering dihadapi oleh wanita remaja dan dewasa.
-Membantu mengatasi masalah senggugut.
-Membina rahim.
-Mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin)
-Menyegarkan otot faraj.
-Menyempitkan faraj.
-Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin.
-Menambah kolegen dalam badan.
-Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah.
-Membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
-Melegakan panas badan.
-Menyegar, menegang dan mengindahkan payudara.
-Membekalkan tenaga segera.
-Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan. Oleh itu ia sangat baik dan seolah-olah ia dirumus khas untuk wanita lepas bersalin...


RAMUAN & KHASIAT DI DALAM V-SIREH:
1. Madu
Kaya dengan zat galian penting seperti Kalsium, fosforus, Sulfur, Karbon, zat besi, natrium, kalium, Klorin, Magnesium, Iodin, Kuprum, Manganese dan silikon serta kaya dengan vitamin-vitamin seperti A, B kompleks, C, D dan E. Madu sangat mudah dan cepat diasimilasikan dan cepat membekalkan tenaga yang diperlukan oleh badan, sangat baik untuk buah pinggang dan mempertingkatkan system imunisasi tubuh.

2. Sireh
Terbukti sangat berkesan mengatasi masalah angin dalam badan, lemah badan, serak kerongkong, mulut berbau dan lain-lain masalah mulut, hidung dan lapisan dinding perut. Sirih dengan adunan lain-lain ramuan bertindak membantu membina rahim dan system peranakan.

3. Akar Serapat
Sering digunakan secara tradisional dengan menggabungkan bersama-sama herba-herba lain (selalunya kacip fatimah dan lain-lain). Sangat berkesan untuk membina rahim, mengetatkan faraj dan meningkatkan system kemutan.

4. Kacip Fatimah
Terbukti boleh merawat buasir, penyakit tulang dan sangat baik untuk perempuan lepas bersalin bertujuan untuk mengetatkan rahim serta membantu mengetatkan faraj.

5. Kurma
Kaya dengan protein, sertat, vitamin A dan C, Zat Mineral atau galian seperti besi, kalsium, sodium dan potassium, membantu menyerap tenaga dengan segera, mencegah bengkak usus, membaiki sistem saraf, tekanan, menguatkan ingatan, meredakan tekanan darah tinggi dan meningkatkan tenaga seksual.

6. Manjakani
Terbukti membantu mengatasi masalah buasir, keputihan, anti kanser dan mengetatkan faraj.

7. Jarum Emas
Terbukti mampu untuk meningkatkan kesihatan dan tenaga seksual.

8. Asam Jawa
Kandungan `Flavonoid? di dalamnya bersifat anti radang dan membantu pengeluaran peluh. Asam Jawa juga membantu melangsingkan badan.


CARA PENGAMBILAN V-SIREH JUS PREMIUM:
1- 2 sudu makan, 2 kali sehari (pada kebiasaannya, tindakbalas mula dirasai selepas 2 jam pengambilan) selama sebulan
2- Selepas sebulan, minum V sireh 2 sudu sehari untuk mengekalkan sistem dalaman yang telah dibaikpulih oleh V sireh sepanjang sebulan pertama pengambilannya
3- Sebaik-baiknya jangan minum apa-apa air selepas 1 jam pengambilan V sireh.
4- Gunakan sudu plastik ? kerana V Sireh adalah produk berasaskan homeopati

SOALAN LAZIM JUS V-SIREH :
1. Apakah kelebihan jus wanita VĀ­sireh berbanding produk lain?
- Vsireh diformulasi khas daripada sireh yang sememangnya bagus untuk menangani masalah dalam wanita seperti vagina longgar, masalah keputihan serta vagina berbau. Khasiat sireh juga sgt bagus untuk menegangkan kulit wajah. Melalui pengambilan vsireh, wanita bukan sahaja akan cantik dalaman, malah luaran. Dengan harga mampu milik, kami yakin ramai wanita di luar sana mampu memiliki kecantikan luaran dan dalaman dengan mudah tanpa membebankan.

2. Vsireh boleh di ambil sewaktu period?
- Pengguna dinasihatkan berhenti mengambil vsireh semasa period kerana vsireh mengandungi manjakani iaitu ada effect mengetatkan, dikuatiri darah period akan tersekat.

3. Bagaimana cara pengambilan yg betul buat pengguna yang mengalami masalah sengugut?
- Minum vsireh 2 sudu sehari seperti biasa sewaktu tidak period. Berhenti pengambilan semasa period dan insyallah rasa sakit sengugut akan berkurangan semasa anda period.

4. Boleh terangkan bagaimana vsireh membantu merawat keputihan?
- Keputihan terjadi akibat jangkitan kuman atau kulit pada miss V, Vsireh mengandungi probiotic,sireh, kunyit dan temulawak khas untuk mengatasi masalah keputiham. Sireh bersifat anti fungal yg dapat menghapusakan kuman dan bakteria.

5. Anak dara boleh mengambil vsireh?
- Bole, vsireh boleh di ambil dr umur 16 tahun dan keatas. Bole diambil oleh anak dara juga wanita yg sudah berkahwin. Anak dara yg mengalami sengugut dan keputihan amat di sarankan untuk mengambil vsireh.

6. Vsireh harus di simpan dalam fridge ke selepas di buka?
- Dinasihatkan untuk menyimpan jus vsireh di dalam peti sejuk selepas dibuka. Juga bole disimpan pada suhu bilik dan elakkan jus terdedah pada suhu yg panas.

Info Lanjut/Pertanyaan:
SMS/WASAP : 017-285 4084
Website: www.zarabeauty.com.my


no_image

Zara Beauty Kosmetik

Mira 017-2854084

Webpage URL