WAYLIFE NANO CELL FOOD MIRACLE DROP

Untuk Dijual oleh Listriani DulWakit, 24-12-2015, dari Kuala Lumpur

Huraian

Cecair Cell Food ini dikenali dengan berbagai nama. Antaranya ialah Miracle Drop, Concentrated Mineral Drop atau Titisan Anti Oksidan, Bagaimana pun Waylife Nano Cell Food adalah cecair titisan mineral Anti Oksidan yang terbukti kuat dan sangat berkesan. Waylife Nano Cell Food berasal dari Australia dengan PENSIJILAN FALA (Makanan dan Pertanian Makmal Australia).

Radikal bebas adalah atom (atau kumpulan atom) yang telah hilang elektron. Molekul ini sangat reaktif menjadi lebih berbahaya dalam tubuh manusia apabila mereka bertindak balas dengan komponen lain dan menyebabkan kerosakan sel penting seperti DNA. Antioksidan seperti Nano Cellfood bertanggungjawab secara langsung untuk mencegah kerosakan sel dengan meneutralkan dan menghapuskan radikal bebas dalam tubuh. Dalam satu kajian baru-baru ini, Nano Cellfood telah membuktikan mampu untuk mengurangkan lebihan aktiviti radikal bebas dalam tubuh manusia apabila ianya diambil.

Nano Cellfood Membantu Menyahtoksik Badan Dan Meningkatkan Metabolisme Badan.

Formula koloid dan ion nano Cellfood mempunyai cas negatif. Penyelesaian bercas negatif (seperti darah dan limfa) membolehkan penyerapan pantas dan asimilasi nutrien. Proses ini membolehkan tubuh untuk menghilangkan toksid dan racun dengan lebih berkesan dan meningkatkan metabolisme badan.

Nano Cellfood Berkemampuan Untuk Meningkatkan Prestasi Olahraga Dan Atletic.

Selain manfaat kesihatan yang banyak umumnya, Nano Cellfood kini telah menjadi makanan tambahan pilihan bagi ramai atlet profesional. Nano Cellfood telah dibuktikan meningkatkan kandungan oksigen, meningkatkan ferretin (penyimpanan besi), dan mengurangkan pengumpulan asid laktik (keletihan otot). Satu tambahan kesihatan yang akan melegakan, mengurangkan keganasan dan kadang-kadang menyembuhkan,

Nano CellFood Berfungsi Lebih Baik Jika Diambil Bersama Ganoni
Nano Cellfood adalah agen detoksifikasi yang termasuk beberapa antioksidan.
Antioksidan membantu untuk memusnahkan radikal bebas yang boleh merosakkan sel-sel. Kandungan antioksidan juga menyebabkan Nano Cellfood berupaya bertindak sebagai agen anti-penuaan (awet muda).

KANDUNGAN NANO CELL FOOD

Merupakan cecair Deep Sea Mineral untuk kesihatan tubuh. Ia mengandungi lebih 90 mineral ionik, 17 asid amino dan 34 enzim.
Nano CELLFOOD diperbuat daripada bahan-bahan terbaik yang diekstrak dari laut Australia dengan kandungan mineral yang sangat tinggi termasuk mineral surih yang jarang berlaku dan amat penting untuk badan.

Mengamalkan Nano Cellfood tidak menyebabkan ketagihan, bukan invasif, dan benar-benar bebas toksik jika diambil seperti yang diarahkan.
Waylife Nano Cellfood menggunakan teknologi nano untuk mengekstrak mineral dari laut dalam Australia dan ianya 100% bebas daripada sebarang pencemaran.
Tiada bahan kimia atau hormon penggalak digunakan. Segalanya alami dari laut dalam Australia dan diekstak dengan teknologi terkini nano.

MANFAAT PENGAMBILAN NANO CELL FOOD
* Membantu Pembentukan Tulang Dan Gigi
* Membantu Menguatkan Tulang
* Merawat Dan Menyembuhkan Masalah Gout
* Menjana Tenaga Dan Stamina
* Mengurangkan Tekanan Darah Tinggi
* Merawat Diabetes/Kencing Manis
* Menyingkirkan Lemak Dalam Usus
* Mengekalkan Berat Badan Ideal
* Meningkatkan Sistem Imunisasi Tubuh
* Membekalkan Tenaga Bio-Elektrik
* Membantu Mengawal Selera Makan
* Menyingkir Toksin Dalam Darah
* Membantu Mengatur Masalah Haid/Period Tidak Teratur
* Mempercepatkan Penyembuhan Luka (Diabetes)
* Mengurangkan Masalah Asma
* Menghasilkan Air Alkali Untuk Keperluan Tubuh
* Mempercepatkan Penyembuhan Demam
* Mengurangkan Masalah Katarak/Selaput Mata
* Mampu Merawati Ulser Mulut
* Mampu Mengurangi Ketagihan Nikotin/Merokok
* Mampu Merawat Penyakit Kekuningan Di kalangan Anak Anak
* Mengatasi Masalah Sembelit
* Berupaya Kurangi Berat Badan (campur dengan lemon)

Waylife Nano Cell Food merupakan titisan yang sangat kaya dengan mineral, mengandungi tidak kurang 90 jenis mineral dan trace mineral makro dan mikro penting. Antaranya ialah Calcium, Zink, Iron, Magnesium, Flouride, Sodium, Silonium, Iodine, Phosporus, Sulfphate, Cesium, Hafnium, Dysprosium, Neodymium dan banyak lagi.

Kerana itu Nano Cell Food ini amat baik untuk membantu merawat dan memulihkan penyakit penyakit yang berpunca dari kekurangan mineral penting berkenaan. Diantara penyakit penyakit berkenaan ialah Stroke, Epilepsi, Parkinson, Migrain, Imsomnia, Diabetes, Asma, Alergy, Anemia, Katarak, Hypertensi, Stress, Masalah Jantung, Masalah Kesuburan, Masalah Buah Pinggang, Mati Pucuk/Erectile Dysfunction, Prostate, Reumatik, Atritis, Kembung Perut, Jerawat, Sawan, Keguguran Rambut dan juga Kanser.

CARA PENGAMBILAN
Penggunaan harian ikut berat badan seseorang

Contoh:
Berat badan 80 Kg
80/2 bersamaan 40 titik sehari dicampur dengan air minuman seharian dan diminum seperti kebiasaan.

Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk kanak kanak. Kandungan sebotol 50 ml.

Sila rujuk risalah terbitan Waylife berkenaan produk Nano Cell Food ini untuk pemahaman lebih lanjut atau hubungi pengedar berdaftar Waylife Sdn Bhd ditalian 0107692468/0149219738/0124854515


no_image

WayOfLife Global Shoppe

Listriani DulWakit 0107692468

Webpage URL