Stevia Termurah Khasiat Termewah di Malaysia

Untuk Dijual oleh Listriani DulWakit, 17-04-2016, dari Seluruh Malaysia

Huraian

Dapatkan Pemanis Stevia Terkini Yang Termurah Dan Termewah Khasiatnya di pasaran Malaysia dan Asia Tenggara hari ini. Stevia With Mineral pertama dirantau ini edaran syarikat Waylife Sdn Bhd. Sudah di pasaran mulai April 2016.

Stevia Waylife tidak sekadar pemanis enak pengganti gula pasir yang bebas kalori seperti kebanyakan Stevia lain malah Stevia With Mineral Waylife ini sangat kaya dengan galian mineral yang amat diperlukan oleh tubuh pesakit terutamanya mereka yang mengidap kencing manis (diabetes), Masalah jantung, darah tinggi dan lain lain penyakit.

Bertukarlah kepada Stevia Plus Mineral terbaru ini untuk penjimatan dan khasiat yang berganda. Ketika kebanyakan syarikat pengedar Stevia lain memasarkan Stevia pada harga terendah RM35.00 sebotol untuk kandungan 10 ml, Stevia Mineral Waylife menawarkan harga jauh lebih rendah iaitu RM45 sebotol yang mengandungi kandungan 20 ml selain ianya mewah dengan khasiat pelbagai galian mineral yang diperlukan tubuh manusia. Anda berjimat belanja tetapi menimati khasiat yang berganda.

Kenapa Stevia With Mineral Lebih Baik Untuk Pesakit Diabetes Berbanding Stevia Pemanis Biasa?. Berikut adalah jawabannya:

Rasa gula sememangnya manis tetapi di sebalik keenakan kemanisan itu ia sebenarnya mengundang bahaya. Pada tahun 1929, Sir Frederick Banting, individu yang menemui insulin iaitu hormon utama mengawal metabolisme glukos dalam tubuh manusia mendapati, diabetes adalah penyakit lazim di kalangan pemilik ladang tebu warga asing di Panama sementara pemotong tebu yang terdiri daripada penduduk peribumi Panama tidak menghidap penyakit kronik itu.

Ini berlaku kerana pemilik ladang tebu mengambil gula putih halus yang dihasilkan daripada tebu pada kadar yang banyak sedangkan pemotong tebu sekadar mengunyah keratan tebu. Impak negatif gula putih turut ditekankan oleh pakar pemakanan dunia yang terkenal iaitu Dr. William Coda Martin.

Pada tahun 1957, Dr William tampil mengklasifikasikan gula putih halus sebagai racun. Beliau membuat takrifan itu daripada segi perubatan kerana gula merupakan antara bahan yang jika di aplikasi ke tubuh, ditelan atau diproses di dalam tubuh akan menyebabkan atau mungkin menyebabkan penyakit.

Beliau turut mengklasifikasikan gula sebagai racun kerana kandungan vitamin dan galiannya rendah. Apa yang tinggal hanyalah karbohidrat tulen.

Gula akan melahap vitamin dan galian yang berharga daripada tubuh manusia untuk tujuan pencernaan dan detoksifikasi. Kerana itu pesakit diabetes kebanyakan mereka merasa tidak bertenaga, kurang cergas dan sentiasa merasa letih dan mengantuk disebabkan vitamin dan galian mineral yang diperlukan tubuh amat tidak mencukupi.

Kerana itu Stevia Mineral diformulasikan serta dikeluarkan sebegitu rupa di pasaran baru baru ini kerana tidak saja untuk membolehkan pesakit diabetes dan mereka mereka yang berpenyakit lain seperti jantung, darah tinggi dan golongan obesiti dapat terus menikmati rasa enak kemanisan gula malah juga bagi memastikan para pesakit mendapat vitamin serta pelbagai galian mineral yang mencukupi disebabkan kehilangan bahan bahan penting itu oleh kesan penyakit diabetes (kandungan gula tubuh yang tinggi) yang dialami pesakit.

Kini masanya untuk anda akhiri pengambilan kemanisan "racun putih" dan menggantikannya dengan pemanis Stevia. Dan pastikan ianya Stevia With Minerals untuk kesan kebaikan yang maksimum pada harga yang amat minima, satu perbelanjaan berhemah dan menguntungkan. Malah anda boleh mendapatkannya secara PERCUMA tiap tiap minggu secara berterusan dengan mendapatkan info selanjutnya ditalian 0107692468/0149219738/0124854515.

Manfaat Dan Kebaikan Stevia With Meineral

1. Menyingkir Toksin (racun) dan Asid Dalam Tubuh Serta Menurunkan Berat Badan Dan Mengatasi Masalah Obesiti
2. Mengekalkan Keremajaan Dan Awet Muda
3. Menjana Tenaga Dan Kecerdasan Fizikal Tubuh Serta Keupayaan Tenaga Batin
4. Pengganti Gula Dan Perawat Terbaik Untuk Pesakit Diabetes
5. Menstabilkan Tekanan Darah Khususnya Pengidap Tekanan Darah Tinggi
6. Melancarkan Sistem Perkumuhan Tubuh Dan Pembuangan Air Kecil
7. Mengatasi Masalah Sukar Tidur Atau Imsomnia
8. Baik Untuk Pesakit Gout Atau Masalah Kelebihan Asis Uric
9. Merawati Masalah Buasir Dan Sembelit
10. Terbaik Sebagai Pemanis/Perasa Dalam Makanan Dan Minuman

Stevia Mineral tidak saja Murah Tetapi Mewah khasiatnya. Anda cuma perlu membayar RM180 untuk 80 ml (4 botol) pemanis Stevia berkhasiat ini berbanding membayar RM280 untuk kuantiti yang sama (80 ml) dan hanya menikmati rasa manis saja tanpa garam galian keperluan tubuh. Mana yang lebih baik?.

Sila google untuk " Stevia Plus Mineral " atau lawati www.steviaplusmineral.blogspot.my untuk membaca lebih lanjut tentang Stevia With Mineral Waylife serta mendapatkan Senarai Pengedar, Stokis atau Agen produk ini yang berdekatan lokasi anda di seluruh Malaysia


no_image

WayOfLife Global Shoppe

Listriani DulWakit 0107692468

Webpage URL