Magic Skin Primer

Magic Skin Primer

Untuk Dijual oleh Mira, 09-08-2016, dari Seluruh Malaysia

Huraian

Magic Skin Primer

Magic Skin Primer dari ekstrak mutiara merah jambu untuk kulit selembut sutera lembut & licin
Adakah anda berasa kurang yakin apabila berhadapan dengan kawan-kawan & pelanggan disebabkan kulit yang terlalu berminyak walaupun dah pakai mekap?
Adakah anda tergolong dalam kumpulan yang sering kena touch up makeup/ bedak setiap masa disebabkan kulit yang cepat berminyak?
Dan adakah anda tak suka pakai apa-apa alat solek tapi masih mencari-cari produk yang boleh mengawal pengeluaran minyak di muka?

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN MAGIC SKIN PRIMER

-Menjadikan kulit lebih licin secara semulajadi dan meliputi tekstur
kulit yang tidak sekata.
-Mewujudkan kologen asli pada kulit wajah.
-Meliputi liang roma dan garis-garis halus dan menjadikan kulit semakin
licin dan porselin seperti sutera.
-Membantu mengawal sebum dan membuat solekan anda tahan lebih lama
dan dapat memastikan ia kelihatan lebih kemas,matte dan lembut.
-Berkesan mengawal sebum berlebihan.
-Fungsi primer Mata apabila ia digunakan untuk kelopak mata atas,ia
menghalang bayangan mata dari Kusut atau caking (bayangan mata
ditangkap pada penutup) dan merawat kulit kusam di sekitar mata.
-Membantu menganjalkan kulit.
-Mencerah 10 kali ganda mengalahkan agen pemutih.
-Mengatasi masalah pori terbuka.
-Perlindungan kulit Jojoba minyak biji dan vitamin E melindungi
kulit anda .


KANDUNGAN MAGIC SKIN PRIMER

Mengandungi joioba oil dan vitamin E.
Mempunyai tekstur yang ringan dan berbau
wangian bunga.


CARA PENGGUNAAN MAGIC SKIN PRIMER

Mula-mula guna Honey Bee Venom bagi mengekalkan kelembapan kulit.
Lepas tu apply lah Magic Skin Primer ni sikit-sikit pada bahagian t zone
dan pipi yang besar pori.
Kemudian pakai lah foundation atau Bb atau CC Cream

TIPS PENJAGAAN KULIT

Mengekalkan kadar hidrasi dalam badan.
Pengambilan nutrisi yang seimbang,sihat.
Melindunngi kulit daripada paparan sinaran matahari.
Hindari makanan bergula.
Jangan Menyentuh Apalagi Memencet Jerawat.
Hindari merokok.
Mengawal tekanan.
Ambil berat tentang penjagaan kulit.
Perlukan rehat yang secukupnya.
Banyakkan minum air putih.
Lakukan perawatan kulit secara rutin.


KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Magic Skin Primer produk 100% Original dijamin HALAL
dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG MAGIC SKIN PRIMER

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras

Berminat Nak Order?
HUBUNGI KAMI SEGERA:
====================

HARGA : RM90 SAHAJA
+KOS PENGHANTARAN RM7 (SEMENANJUNG) / RM11 (SABAH/SARAWAK)

Untuk urusan yang lebih cepat sila Whatsapp atau SMS 017-285 4084. Kami akan membalas secepat mungkin. Terima kasih.

WEBSITE KAMI: (Copy link di bawah dan paste di browser anda ye..:-)
=============
http://zarabeauty.com.my/produk-hope-girl/magic-skin-primer.html


no_image

Zara Beauty Kosmetik

Mira 017-2854084

Webpage URL