Mok Blast Slimming Serum

Untuk Dijual oleh Mira, 12-08-2016, dari Seluruh Malaysia

Huraian

Mok Blast Slimming Serum

Powerful dan 100% efektif! Berat badan ideal belum tentu buatkan kita bebas penyakit.
Hilangkan double chin, kurangkan perut buncit, selulit, legakan sakit sendi, otot selepas senam/gym, buang angin dalam badan, haluskan kulit (ada vit E & C).Lemak tubuh (body fat) juga wajib diambil kira. Kalau terlebih berat dan lemak, segala macam penyakit pasti hinggap! Bukan je buatkan korang nampak hodoh tapi penyakit seperti diabetes, darah tinggi, strok dan kanser senang hinggap!
Hapuskan lemak degil di tubuh sekarang. Biarkan ia menangis malahan meraung selepas anda menggunakan serum langsing MOK Blast ni!

KELEBIHAN MOKBLAST SLIMMING SERUM
-Menghilangkan Dagu Berlapis (Sedikit sapuan)
-Mengecilkan Lengan Berlemak
-Mengurangkan Perut Buncit/Berlapis
-Mengurangkan Selulit dan Tanda Regangan
-Melegakan Sakit-sakit Sendi Dan Otot Lepas Bersenam
-Melegakan Ketidakselesaan Senggugut
-Membuang Lebihan Angin Dalam Badan
-Mencantikkan Tubuh Badan
-Menghaluskan kulit kerana diperkaya dengan vitamin C dan E

BAGAIMANA MOKBLAST SLIMMING SERUM BERFUNGSI?

Bahan utamanya garcinia cambogia memang dah disahkan para saintis dunia mampu membakar lemak dengan cara paling pantas. Malahan bahan ini menjadi pilihan selebriti antarabangsa untuk kekal slim!
Diformulasi dari German, inovasi "Microactive Fat Burner" ini bertindak memberi sensasi warm (suam) dan menembus jauh ke dalam lapisan kulit sekaligus memerah segala lemak yang telah lama bertapa di dalam tubuh anda!
Plus formulasi teknologi nano yang digunakan menjamin kesan penyerapan bahan aktif sehingga 10 kali ganda!
Bio enzyme dan cellulite breaker bertindak menembus ke dalam epidermis kulit membuang sel mati dan memastikan masalah selulit dapat diatasi dengan cara paling efektif!

KEBERKESANAN MOKBLAST SLIMMING SERUM

85% pengguna memberi maklum balas mengalami pengurangan lemak dalam tubuh hanya selepas 2 minggu pengunaan.
Dan 60% pengguna yang super obes pula mengalami penurunan saiz pinggang 3-5 inci dengan penggunaan konsisten dibantu dengan pemakanan seimbang!
BONUS:Dahlah efektif, wangi gila pula tu! Ini kerana MOKBlast turut diinspirasikan dari wangian jenama antarabangsa.

Berminat Nak Order? :-)
HUBUNGI KAMI SEGERA:
====================

HARGA : RM54.00
+KOS PENGHANTARAN RM7.00 (SEMENANJUNG) / RM11.00 (SABAH/SARAWAK)

Untuk urusan yang lebih cepat sila Whatsapp atau SMS 017-285 4084. Kami akan membalas secepat mungkin. Terima kasih.

WEBSITE KAMI: (Copy link di bawah dan paste di browser anda ye..:-)
========================================================
http://zarabeauty.com.my/produk-mok-blast/mok-blast-slimming-serum.html


no_image

Zara Beauty Kosmetik

Mira 017-2854084

Webpage URL