Skin Care Dan Kosmetik Korea Murah 2017

Untuk Dijual oleh Listriani DulWakit, 11-01-2017, dari Seluruh Malaysia

Huraian

Mall dan kedai online produk buatan Korea termurah di Malaysia tahun 2017. Beli skin care, kosmetik dan ratusan jenis produk kegunaan harian jenama Korea paling jimat dan menguntungkan baik untuk kegunaan sendiri atau untuk perniagaan. Ianya didatangkan dengan jaminan 100% Money Back Guarantee.

Antara produk penjagaan diri dan kecantikan termasuklah BB Cream, Foam Cleanser, Deep Cleanser, Toner, Essence, Serum, Peeling Gel, Face Masker, Peel Off Mask, SunScreen, Eye Cream, Nutrition Cream, Lotion, Lipstick, Lip Glow, Lip Treatment, Men Care, Oral Care, Hand Therapy. Hand Soap, Body Lotion, Herbal Hair Treatment, Haor Shampoo, Hair Conditioner, Hair Essential Oil dan lain lain.

Selain itu terdapat berbagai produk produk keperluan harian lain untuk kegunaan di rumah seperti detergent, kitchen ware, food supplement, vitamin, pakaian dalam lelaki wanita dan sebagainya ikut dijual. Semuanya dibawa terus dari pengeluar/pengilang di terbesar di Korea Selatan tanpa melalui orang tengah malah dengan usahasama dengan pengilang. Ini sebabnya produk produk di mall ini jauh murah berbanding yang lain sedangkan kualitinya setanding atau mengatasi kualiti jenama popular lain di pasaran.

Untuk menyemak dan membandingkan harga kami dengan pesaing lain, sila lawati www,skincarekoreaonlinemalaysia.blogspot.my


no_image

WayOfLife Global Shoppe

Listriani DulWakit 0107692468

Webpage URL