ELYSIAN RUBY SKINCARE NEW 2017 DIJAMIN ORIGINAL

Untuk Dijual oleh Mira, 03-03-2017, dari Selangor

Huraian

Introducing Elysian? Ruby Skin care. suitable from oily, normal, dry and sensitive skin

Elysian? Ruby Skin care adalah rangkaian product penjagaan,perawatan dan perlindungan lengkap kulit dari Elysian? Beauty Malaysia. Antara product Best Seller lain dari Elysian? adalah Elysian Booster Serum yg terbukti selamat dan berkesan dengan ribuan feedback dr pengguna.
Elysian Ruby Skincare di formulasi dengan menggunakan teknologi nano yang memberi penyembuhan , perlindungan dan khasiat pada kulit. Teknologi nano menghasilkan molekul molekul halus yang membolehkan penyerapan yang jauh ke dalam epidermis kulit. Kesannya kulit menjadi sihat,cerah,berseri,halus,anjal dan bersih tanpa sebarang parut.
Ruby Skincare diperkaya dengan Omega White C yang mempunyai kuasa pencerahan 5 kali ganda dari biasa.
Ruby Skincare juga formulasi dari pelbagai stem cell yang bertaraf antarabangsa dan semestinya kesan stem cell ini sangat berkesan untuk kulit wajah kembali sihat dan anjal.

Deep Gel Cleanser
Deep Gel Cleanser merupakan cleanser yang berbentuk "clear gel" bersifat aktif terhadap kulit dan bebas buih. Kesannya,anda dapat rasai setelah selesai membersihkan kulit muka. Kulit menjadi tegang, halus, bersih, anjal ,lembap dan segar setelah membersihkan muka dengan menggunakan Deep Gel Cleanser. Kandungan tea tree dalam Deep Gel Cleanser membersihkan minyak dan kekotoran pada kulit secara mendalam. Soapwart juga merupakan bahan utama dalam Deep Gel Cleanser yang mengandungi saponin yang merupakan agen pembersihan paling berkesan untuk melawan bakteria bakteria yang merosakkan kulit.

Skin Renewing Night Cream
Skin Renewing Night Cream berfungsi untuk merawat dan mencerahkan kulit dengan cepat kerana mengandungi jumlah stem cell yang pelbagai dan bahan bahan lain yang berkualiti tinggi dan bertaraf antarabangsa seperti grape seed oil yang berkesan menghilangkan parut dan dan kedutan di muka. Kebaikkan ditambah dengan Lavender Water yang terdapat dalam Skin Renewing Night Cream. Sangat berkesan untuk menghilangkan jerawat,mengurangkan eczema, menghalang pembiakkan bakteria dalam kulit jerawat, dan merawat kulit yang terdedah kepada "sunburn". Formulasi utama iaitu witch hazel water dan pomegranate seed oil sangat berkesan untuk menghilangkan parut berlubang,kedutan halus, jeragat/melasma, jeragat dan kulit yang tersalah guna product. Kandungan alpha arbutin dalam Skin Renewing Night Cream membuatkan kulit lebih cerah dan lembap. Dengan pemakaian yang konsisten kulit pasti menjadi cerah,bersih,licin,halus dan tegang.

Protect And Support Cream SPF 60
Protect and Support Cream SPF 60 berfungsi untuk melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb yang boleh menyebabkan kulit kusam, berjeragat ,sunburn dan gelap. Dengan pemakaian yang konsisten kulit akan menjadi cerah berseri serta merta dan semakin sebati dalam kulit menjadikan kulit "flawless, cerah dan glowing" secara sihat dengan pemakaian product organik yg selamat dan berkesan tanpa bahan kimia berbahaya seperti mercury dan hydroquinon. Teksture cream yang sangat ringan dan mudah disapu ke seluruh muka dengan serta merta menyerap ke dalam kulit membuatkan kulit cerah berseri. Sea Fennel Stem Cell membuatkan kulit lebih cerah ,mengurangkan jeragat/pigmentasi dan menjadikan tona kulit lebih sekata.


no_image

Zara Beauty Kosmetik

Mira 017-2854084

Webpage URL