SKIN EASE KRIM ECZEMA GAMAT HARUAN

Untuk Dijual oleh hidayah, 18-11-2017, dari Kuala Lumpur

Huraian

Skin Ease adalah produk khas untuk atasi masalah kulit. Sangat sesuai untuk pesakit eczema kerana pada kebiasaannya pesakit eczema mengalami masalah kulit kering dan luka. Skin Ease adalah produk pelembab kulit yang istimewa kerana selain melembab, ia juga merawat luka.

Sudah lama kita didedahkan bahawa Gamat dan Ikan Haruan amat baik untuk merawat luka. Sejak turun temurun kita didedahkan dengan minyak gamat setelah kulit luka. Sejak turun temurun juga ikan haruan dijadikan hidangan makanan ibu selepas bersalin.

Pesakit Eczema biasanya mengalami keradangan yang serius. Bagi orang dewasa mungkin boleh kawal agar tidak menggaru tempat radang tersebut, tetapi bagi kanak-kanak apabila berlaku keradangan, mereka cepat menggaru. Kulit boleh menjadi luka akibat mereka menggaru, ditambah pula dengan bakteria dan kekotoran dikuku boleh mengakibat Penyakit Eczema lebih serius dan susah untuk baik.

Produk Skin Ease direka agar dapat mengurang dan mungkin boleh hilangkan gatal keradangan setelah diamalkan selalu. Fungsi utama adalah untuk melembabkan kulit. Apabila kulit lembab ia seakan menjadi lapisan pertahanan terhadap kulit agar terhindar dari tercemar oleh bakteria.

Fungsi lain adalah dari Gamat dan Ikan Haruan. 2 bahan ini adalah bahan yang telah diuji secara klinikal dapat mengurangkan keradangan dari berlaku. Gamat dan Ikan Haruan juga membantu merawat luka agar cepat sembuh.

Kesimpulannya, produk Skin Ease ini adalah amat sesuai untuk penyakit kulit. 3 perkara anda perlu tahu. Skin Ease melembabkan kulit, mengurangkan keradangan dan merawat luka. Disebabkan 3 perkara tadi ia amat sesuai untuk pesakit Eczema.

Harga : Rm100
Promosi Terkini Rm80 Sahaja! FREE Pos Laju
Lagi Best? Belian combo 2 tube Rm140 jer tau!
Order / Info
Whatsapp Hidayah 0169242886
http://projekchanteq.com.my/SE


no_image

Projek_Chanteq

hidayah 012-6532886

Webpage URL