TOP UP PREPAID PERCUMA TAHUN 2018 (UNLIMITED)

TOP UP PREPAID PERCUMA TAHUN 2018 (UNLIMITED)

Untuk Dijual oleh Listriani DulWakit, 26-04-2018, dari Kuala Lumpur

Huraian

Tip @ info free top up tanpa had tahun 2018 di Starpayer Sdn Bhd tanpa keluar duit poket/modal walau pun satu sen. Peluang top up percuma atau free reload di Malaysia, Indonesia, Singapore, Thailand, Philippines dan 7 buah negara lain untuk semua service providers tanpa pun perlu download @ muat turun apa jua applikasi. So simple!

Mudah sangat untuk dapatkan kredit air time percuma tanpa had ini untuk hsndphone anda baik untuk kredit prepaid/postpaid digi, celcom, maxis, umobile, tunetalk, xox dan banyak lagi.

1. Anda Daftar Free saja di Starpayer Sdn Bhd dengan mengisi Borang Tersedia selengkapnya, degan kadar segera Starpayer akan bayar 2 Star Point (SP) yang bersamaan RM2 kepada anda.

2. Anda ajak kawan kawan lakukan perkara sama, dan mereka juga mendapat RM2 sebaik mereka mendaftar percuma. Sebagai ganjaran Starpayer bayar lagi 2 SP (RM2) kepada anda bagi setiap orang kawan anda yang join percuma.

Star Point anda akan terkumpul (accumulate) dan bila sudah mencecah 5 SP @ RM5, anda dah boleh top up apa jua jenis air time ikut kemahuan anda. Tak perlu keluar duit poket satu sen pun. Segalanya Free of Charge. Seronok kan?

Contoh:
Anda join free dan ajak 50 orang kawan ikut join free. Anda diri sendiri dah dapat RM2. Untuk 50 kawan yang ikut join free, anda dapat lagi RM2 X 50 = RM100. Jumlah keseluruhan anda dah dapat ialah RM102.00.

Nah..anda boleh top up sepuasnya dengan RM102 itu. Nak jual top up pada sesiapa yang perlukan juga boleh malah nak bayar bil bil seperti bil air, tnb, telekom dan berbagai lagi pun boleh. Terpulang apa yang anda nak buat dengan SP @ duit free yang anda dapat tu. Kalau nak cash out ke bank/atm pun boleh, tapi anda perlu tunggu July 2018 sebaik platform Starpayer Soft Launch secara rasmi (kami kini dalam fasa Beta Mode).

Menarik bukan?. Boleh dapat top up percuma tanpa had malah tanpa perlu modal satu sen pun di platform Starpayer Sdn Bhd ini. Siapa nak bagi macam ni kan kan kan?. Hanya di Starpayer. Enjoy unlimited free top up totally at zero cost & risk.

Nanti dulu! BUKAN CUMA ITU SAJA! Banyak lagi yang OHSEM dan SUPA DUPA menanti ada!. Anda juga boleh BUAT DUIT BESAR di Starpayer. Kalau top up & bayar bil percuma tak memadai, nak buat RM500, RM5,000, RM50,000 malah ratusan ribu Ringgit Malaysia tiap bulan pun boleh. Cuma perlu bersabar sehingga July 2018 iaitu sebaik Starpayer dilancar sepenuhnya ke 12 buah negara.

INFO PAY PLAN STARPAYER

Platform Starpayer memperkenalkan Pelan Ganjaran gabungan UNILEVEL 5 GENERATIONS + FORCED 3 X 10 MATRIX,sistem limpahan ahli internasional (periciannya akan diumum July 2018).

Untuk melayakkan anda overiding komisyen ahli ahli di level 2 dan seterusnya bagi mendapatkan pendapatan lebih besar dari kumpulan yang berkembang di bawah anda (samada atas usaha sendiri @ dari limpahan sistem Starpayer), anda perlu UPGRADE keahlian dari Ahli Free ke AFFILIATE. Kos UpGrade Affiliate tidaklah mahal malah semua pemilik hp pasti mampu. Apa pun pilihan ditangan anda. Terus kekal sebagai ahli free pun anda boleh dapat manfaat di Starpayer. Tapi memilih untuk UpGrade, habuannya tentulah lebih besar dan lumayan.

Produk dan servis Starpayer tidak hanya berkaitan top up/reload kredit prepaid/postpaid mau pun pembayaran bil semata mata, tapi juga meliputi perkhidmatan SMS Blasting, Digital Marketing, Pengiklanan, Online Mall dan banyak lagi yang pastinya menarik lagi unik. Semuanya akan terdedah pada July 2018 nanti.

Di fasa Beta Mode Starpayer ini, kumpul dulu sebanyak mungkin Star Point (SP) dan enjoy top up dan bayar bil percuma @ boleh buat jualan kredit hasil SP percuma yang anda dapat jika mahu. Setiap kawan yang join bawah anda akan kekal sebagai kumpulan anda dan pada July 2018, anda akan boleh akses semua level network yang berkembang di bawah anda iaitu Level 2 hingga Level 5 Unilevel Plandan Level 1 hingga Level 10 Forced 3 X 10 Matrix Plan.

LANGKAH2 PENDAFTARAN (100% FREE)

1. Isi Borang Daftar di https://goo.gl/ngnkys (copy & paste link ini ke web browser @ google "starpayer top up"+
2. Periksa SMS @ EMAIL selepas daftar untuk dapatkan No ID Keahlian serta Password sementara.
3. Login di link yang diberi melalui sms/email.
4. Klik tombol ACCEPT tanda anda setuju dengan Term & Conditions.
5. Klik page PROFILE dikuti dengan tombol EDIT USERNAME, masukkan User Name yang anda mahu untuk dapatkan link/url peribadi. Cth: www.starpayer.com/jutaone
6. Viralkan link/url anda ke seramai kawan/prospek samada melalui sms, email atau post di media sosial spt facebook, twitter, instagram, whatsapp, telegram dll.
7. Tukar password anda untuk keselamatan akaun.

* Untuk contoh ayat promosi power, sila whatsapp introducer anda selepas mendaftar (penting memilih intoducer yang berkomitmen & aktif utk dapat bantuan & banyak manfaat lain).
* Platform Starpayer masih dalam Beta Test Mode sehingga Jun 2018. Oleh itu dari masa ke semasa fungsi pendaftaran ahli baru mungkin dihentikan seketika untuk kerja jerja maintenance, upgrade dan penilaian website. Ini adalah normal untuk mana mana web yang masih dalam Beta Mode. Sentiasa rujuk kepada notis di website.


no_image

WayOfLife Global Shoppe

Listriani DulWakit 0107692468

Webpage URL