Max Power Controller Platinum

Untuk Dijual oleh Azmie, 10-04-2019, dari Kelantan

Huraian

Pada masa kini alat penjimat minyak menjadi popular dan produk yang dicari terutamanya dikalangan pengguna kenderaan tanpa mengira jenis kenderaan dan kapasiti enjin. Seperti yang kita semua ketahui, kini banyak jenis alat penjimat minyak yang terdapat dalam pasaran akan tetapi kebanyakkannya ianya dalam bentuk cecair atau pil yang mana perlu dimasukkan ke dalam tangki minyak. Sesetengah alat penjimat minyak tersebut, perlu dipasangkan pada bahagian dalaman enjin. Tidak berasa hairan jika ianya adalah baik tetapi pemasangan dan bahagian aplikasinya boleh menjadi rumit dan tidak mesra pengguna.

Melihat pada perkara ini dan dengan sasaran untuk menawarkan sesuatu yang berbeza dan unik kepada pengguna disamping menyahut kepada seruan Teknologi Hijau/Semula Jadi oleh kerajaan Malaysia, RMF Marketing Sdn Bhd, yang sepenuhnya hakmilik syarikat bumiputera yang diketuai 3 usahawan muda telah mencipta, menghasilkan dan mengedar alat penjimat minyak yang unik, pertama pernah ada di dalam pasaran kereta, produk yang dikenali sebagai Max Power Controller atau singkatannya MPC.

Sambutan yang diterima daripada pengguna semenjak ianya diperkenalkan pada Mei 2010 sehingga sekarang adalah amat memberangsangkan. Kurang daripada setahun, MPC telah beransur -ansur membuat kehadirannya dalam pasaran aksesori kenderaan tempatan. Ia adalah tidak keterlaluan untuk mengatakan bahawa MPC telah menjadi alat penjimat minyak yang dicari oleh pengguna Malaysia kerana ciri-cirinya yang unik, praktikal dan harga yang berpatutan. Dalam usaha kami menjadikan MPC jenama yang ternama di peringkat tempatan dan global, RMF Marketing Sdn Bhd telah mengubahsuai pembungkusannya untuk menjadikannya ia dilihat lebih rapi, menarik dan mesra pengguna. Pembungkusan yang baru ini juga didatangkan dengan kad jaminan (Warranty Card).

Sebagai sebahagian daripada proses pembangunan teknologi, syarikat kami pada masa ini telah memasukkan sedikit nilai tambahan pada alat penjimat minyak MPC dengan objektif untuk mempertingkatkan keberkesanan dan fungsinya. Dengan spesikfikasi yang baru, MPC akan memberikan kadar tindakbalas yang lebih baik dan impak segera kepada kenderaan setelah digunakan.

Tambahan lagi, ianya akan memberikan kepada pengguna, penjimatan minyak yang mereka kehendaki dan mereka boleh mendapat keuntungan daripada teknologi yang dibina. Keseluruhan rekabentuk yang baru membuktikan syarikat kami berkomitmen tinggi dan sangat serius dalam membina keyakinan dan kepuasan pelanggan hingga ke peringkat tinggi. Dengan demikian, membuatkan jenama Max Power Controller (MPC) yang ternama di dalam dan luar negara. Max Power Controller (MPC) bukan sahaja memberi manfaat penjimatan bahan api malahan ianya juga bertindak sebagai penstabil voltan pada kenderaan. Dengan hanya memasukkan alat penjimat minyak ini pada palam pencucuh rokok, pemandu akan perolehi banyak manfaat seperti lampu depan semakin cerah, penukaran gear yang lancar, tekanan enjin yang rendah, sistem audio yang jelas dan baik, peningkatan kadar tindakbalas RPM walaupun penghawa dingin dihidupkan. Sila rujuk pada risalah kami untuk ketahui manfaat yang lebih lanjut.

Berhubung dengan semua pembangunan yang menggalak, pada waktu ini syarikat kami telah melibatkan diri dengan penyelidikan dan rekabentuk untuk membangunkan aksesori automotif yang lebih unik terutamnya untuk kereta dan motorsikal.

RMF Marketing Sdn Bhd meletakkan banyak usaha dalam pemasaran dan promosi melalui banyak platform pengiklanan seperti internet, blog, akhbar, dan tidak lupa radio dan televisyen tempatan. Semenjak penubuhannya dalam pasaran tempatan pada bulan Mei 2010, Max Power Controller telah mencatatkan jualan yang memberangsangkan sebanyak 150 000 unit dalam tempoh yang singkat. Disokong oleh pengedarnya di seluruh negeri ditambah pula dengan testimoni dan dengan keyakinan daripada pelanggan yang telah merasai kehebatan teknologi dari Jepun. Syarikat menjangkakan jualan yang mantap pada tahun 2012 dan berikutnya.

MPC Platinum (Terbaru Sejak Mac 2018)
Max Power Controller (MPC) Model Platinum
Max Power Controller (MPC) boleh dianggap alat serba canggih dan paling sempurna kerana ianya lengkap dengan fungsi tersendiri yang memenuhi kehendak pengguna dan produk ini dicipta khusus dengan kemampuannya yang luar biasa dalam menstabilkan arus elektrik kenderaan dan memantapkan pembakaran bahan api, melancarkan pemanduan, mengurangkan tekanan terhadap enjin dan menambah kuasa pecutan bagi setiap kereta yang menggunakannya. MPC juga sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan tanpa sebarang kesan sampingan terhadap kenderaan, ia juga dibangunkan berdasarkan mikrocip terbaik dari Jepun yang telah dikaji dan sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan di dalam dan luar negara. MPC juga diperhebatkan dengan penggunaan komponen LED yang terbaik di dunia, arus elektrik yang mengalir melalui LED ini memberikan sokongan yang sangat baik supaya ianya dapat memaksimumkan fungsi dan kelebihan mikrocipnya kepada setiap kenderaan yang menggunakan MPC ini. Max Power Controller (MPC) membantu menjimatkan minyak kenderaan sehingga 45%. Max Power Controller dengan inovasi adalah lebih maju dan alat penjimat yang berkesan berbanding alat penjimat minyak lain yang berada dalam pasaran. Ianya menjimatkan minyak dalam kadar seminimum 15% dan meningkat kepada 45%.Max Power Controller hanya direka untuk kendaraan 12V seperti kereta, SUV, MPV, 4WD dan sebagainya, Tapi bukan untuk digunakan pada kenderaan berat seperti lori, bas atau trak. Antara faedah yang lain seperti:-
Penjimatan Minyak dari 15% hingga 45%.
Melindungi sistem eletronik kereta
Menambah lebih pick-up dan kuasa pecutan
Meningkatkan Kuasa Kuda
Meningkatkan tork enjin
mengurangkan tekanan enjin
Menstabilkan voltan bateri
Menyejukkan penghawa dingin
Melancarkan penukaran gear
Menerangkan lampu depan
Menjelaskan sistem audio
Pengeluaran yang lebih bersih
Memanjangkan jangka hayat bateri dan palam pencucuh
Kesemua faedah diatas boleh dirasai dalam tiga saat setelah dipasangkan pada soket palam pencucuh rokok kereta. Max Power Controller juga disediakan dengan 20 bulan jaminan dan ianya diistiharkan selamat oleh Standard Industrial Research Malaysia atau SIRIM QAS International, merupakan badan pensijilan standard ISO. Untuk maklumat, Max Power Controller tidak memerlukan penyelenggaraan.

Bagaimana MPC Berfungsi?
Max Power Controller ( MPC ) dicipta khusus untuk penstabilan arus elektrik kereta anda, jesteru, dari penstabilan yang dihasilkan oleh Max Power Controller (MPC) kuasa enjin kereta anda akan bertambah mantap dari segi pembakaran bahan api, melancarkan pemanduan, mengurangkan tekanan terhadap enjin, menambah kuasa kuda dari segi pickup dan daya pecutan. Sehubungan itu, Max Power Controller (MPC) dianggap alat serba canggih dan paling sempurna kerana ianya lengkap dengan fungsi-fungsi tersendiri.

Dengan Max Power Controller (MPC) anda akan mendapat kesempurnaan dari segi penjimatan bahan api terbaik berbanding alat-alat penjimatan lain yang berada di pasaran Ini kerana Max Power Controller (MPC) telah dicipta khas untuk penjimatan bahan api yang paling maximum dan keberkesananya dijamin dan teruji.

Max Power Controller (MPC) juga sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan tanpa ada sebarang kesan sampingan kepada kereta anda. Malahan, dengan Max Power Controller (MPC) memanjangkan jangka hayat bateri, Plug, dan altenator.

Max Power Controller menyediakan sejumlah arus elektrik yang stabil kepada peranti elektronik kereta apabila kuasa eletrik berubah-ubah. Penambahan kuasa dan penurunan kuasa secara tiba-tiba boleh meyebabkan kesan prestasi kereta yang serius atau kerosakan kepada Unit Kawalan Elektronik (ECU) dan lain-lain alat elektronik kereta. Max Power Controller menyimpan dan memberi kuasa kepada kereta yang mana memintas turun naik kuasa, pencucuhan litar yang kurang berkesan di dalam kereta, penggunaan bahan api yang sangat minimum, tindakbalas pendikit yang rendah, masalah gear, kesemua masalah mungkin berlaku disebabkan daripada sesuatu kecacatan pada masalah elektrik yang lain. Max Power Controller menyelesaikannya dengan mengekalkan prestasi elektrik yang optimum di dalam kereta.

Cara Pemasangan :
Hanya perlu cucuk ditempat pencucuk rokok sahaja.

Harga Jualan Terkini (April 2019):
Harga Biasa RM239 (SM). Kini RM199 sahaja. Sementara stok masih ada.
Maklumat lanjut dan tempahan, sila wasap 0135193808.